top of page

Digitaal leermateriaal

Consortium Beroepsonderwijs is geen scholingsorganisatie. Wel biedt het ondersteunend leermateriaal aan.

 

Om u voor te bereiden op het theoretische gedeelte van het examenprogramma van de herregistratie Wet BIG is er op de website itsdigibib van Consortium Beroepsonderwijs digitaal leermateriaal beschikbaar. Hiervoor kunt u een abonnement afsluiten met een persoonlijk account.

 

U kunt dit als naslagwerk, voor oefening en voor verdieping gebruiken. Het is een prettige aanvulling op uw eigen studieboeken, bronnen en/of eventuele scholing. Als u scholing volgt, adviseren wij u om eerst te overleggen met de scholingsorganisatie voordat u dit abonnement afsluit.

 

Bekijk de video voor een toelichting op het afsluiten van het abonnement en een impressie van de digitale leeromgeving of klik hier voor de flitskaart.

 

Abonnementsduur: 6 maanden

Kosten: € 30,-

Dit abonnement bestaat uit:

 

Studiebronnen
De publieke studiewijzer, nu per thema aangevuld met verwijzingen naar gevalideerde studiebronnen.

 

Oefentoetsen

 • Oefentoets ‘Verpleegkundige (basis)kennis’
  Deze oefentoets bevat bijna 500 vragen die gericht zijn op de thema’s die u ook in het kennisexamen tegenkomt. U kunt de oefentoets eindeloos uitvoeren. Na 30 vragen kunt u weer een nieuwe oefentoets starten.
 • Oefentoetsen anatomie en fysiologie
  U kunt naar eigen leerbehoefte kiezen uit 33 oefentoetsen gericht op de anatomie en fysiologie.
 • Oefentoetsen pathologie
  U kunt naar eigen leerbehoefte kiezen uit 35 oefentoetsen gericht op de pathologie.
 • Oefentoets ‘Verpleegkundige (basis)kennis’ – verbreding
  Vindt u het leuk om uw kennis te verbreden? Laat u verrassen door meer dan 1500 vragen over verschillende onderwerpen uit het verpleegkundig vak.

 

Leermodulen

De 20 leermodulen worden gebruikt in het reguliere onderwijs voor verpleegkundigen. Ze zijn opgenomen in dit abonnement ter inspiratie, oefening, herhaling en/of verdieping.

bottom of page